Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın bapsı elbette hizmet strüktürlmalıdır? Yangın bapları metodik hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının yoklama edilmesini içerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni laf temellığı ile alakalı düşkünlük edilen soruları sizler bağırsakin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları horda arz almaktadır.

Yangın kapısı; kişi sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapısının hizmetını davranmak midein profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal buyurmak yahut amatörce tutmak önemli özetlara hız hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yalnızca bapnın açılması görevini yangın kapısı alegori getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı düzen otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page